Želite informativni izračun cene naših storitev?

Povpraševanje

RAČUNOVODSKE STORITVE

ORGANIZACIJA IN KNJIŽENJE POSLOVNE DOKUMENTACIJE – OBRAČUNI PLAČ – ZAKLJUČNI RAČUNI – DAVČNI OBRAČUNI – VLOGE ZA FINANCIRANJE – POROČILA IN STATISTIKA – VSE ZA D.O.O. IN S.P.

Računovodske storitve obsegajo področja zagotavljanja računovodske funkcije za podjetja in posameznike, ki opravljajo dejavnost, pa nimajo zaposlenih računovodij oz. organiziranega oddelka računovodstva. Naše podjetje zagotavlja računovodske storitve za različne organizacijske oblike: s.p., d.o.o., d.d., društva, zavodi. Storitve se izvajajo primarno v pisarni servisa, po dogovoru z naročnikom pa lahko tudi na lokaciji oz. v prostorih naročnika. S sodobno programsko podporo ima stranka možnost stalne elektronske povezave s servisom bodisi zaradi vpogleda v poslovne knjige ali izmenjave podatkov.

Na našem servisu poskrbimo za vaše poslovne knjige, poročila in komunikacijo z AJPES, FURS, ZPIZ, STATISTIČNIM URADOM, BANKO SLOVENIJE, CARINSKO UPRAVO ter BANKAMI.

Prihranite vaš čas za vašo dejavnost - po potrebi oz. na željo stranke vodimo celotni plačilni promet za naročnika naših storitev. Več strank POPOLNOMA ZAUPA v našo strokovnost, natančnost in diskretnost. Računovodske storitve se za stranke izvajajo na različnih nivojih obsega storitev, odvisno od potreb stranke. Smo fleksibilni in se prilagajamo željam naročnika storitev.

DOB INŽENIRING d.o.o. - sedež podjetja

Družba za poslovne storitve, projektiranje in nadzor d.o.o.,
Kvedrova 11,
2331 Pragersko

Pisarna Slovenska Bistrica

Ljubljanska cesta 93,
2310 Slovenska Bistrica
(vhod iz dvorišča poslovnega centra, II.nadstropje)

T: +386 2 803 74 68
F: +386 2 803 74 67
M: +386 31 634 537 (računovodske storitve)
M: +386 51 640 520 (projektiranje)

E: info@dob.si