Želite informativni izračun cene naših storitev?

Povpraševanje

DAVČNO SVETOVANJE

OPTIMIZIRANJE VSEH DAVČNIH BREMEN – PREVENTIVNI DAVČNI PREGLEDI – DAVČNO PLANIRANJE – INFORMACIJE O DAVČNIH PREDPISIH IN UPORABA V VAŠI DEJAVNOSTI

Davki so stalnica v poslovnem svetu in generacije mislecev ter svetovalcev se ukvarjajo s tem kako jih optimizirati, da bi več ostalo v denarnici. In temu sledimo: optimiziramo in iščemo optimalne rešitve znotraj labirinta zakonodaje, ki nas bremeni z različnimi oblikami davkov in prispevkov. Ste že kdaj izračunali skozi koliko davčnih rešet je šel evro, ki je pristal v vaši denarnici? Verjemite, Slovenija ni davčni raj. Potrebe so velike, država pritiska, gospodarstvo pa je prisiljeno iskati vedno nove poti za preživetje in obstoj. Prav je, da plačujemo davke, imamo pa tudi pravico iskati optimalne možnosti za plačevanje davčnih bremen.

Za naročnike izvajamo davčne preglede v smislu preventivnega zagotavljanja pravilnosti obračunavanja in plačevanja vseh vrst davčnih obremenitev. Področja: DDV, Davek od dohodka, Obračun socialnih prispevkov, okoljske dajatve, stavbna zemljišča.

Planirate koliko bo davka konec poslovnega leta – pomagamo vam izdelati davčni predračun. Posebnosti DDV vas lahko pri davčnem pregledu stanejo celo premoženje – preverite nepremičninske in druge posebne posle iz vidika pravilnega postopanja pri obračunu ali odbitku DDV. Nevednost nas pri davkih ne reši odgovornosti za storjene napake!

DOB INŽENIRING d.o.o. - sedež podjetja

Družba za poslovne storitve, projektiranje in nadzor d.o.o.,
Kvedrova 11,
2331 Pragersko

Pisarna Slovenska Bistrica

Ljubljanska cesta 93,
2310 Slovenska Bistrica
(vhod iz dvorišča poslovnega centra, II.nadstropje)

T: +386 2 803 74 68
F: +386 2 803 74 67
M: +386 31 634 537 (računovodske storitve)
M: +386 51 640 520 (projektiranje)

E: info@dob.si