Želite informativni izračun cene naših storitev?

Povpraševanje

O nas

Podjetje DOB INŽENIRING smo leta 2004 ustanovili kot inženiring podjetje za izvajanje projektov iz področja načrtovanja in nadzora elektrifikacije javnih površin, zahtevnih infrastrukturnih objektov in izgradnje ali prestavitve transformatorskih postaj in električnih vodov. Razvojne potrebe in tržne priložnosti so nas spodbudile, da smo v zadnjih letih dejavnost razširili na področje poslovnih storitev za podjetja in podjetnike. Primarno je izvajanje storitev iz področja računovodstva, naša ponudba storitev pa je zaokrožena tudi s storitvami iz področja administrativnih, kadrovskih, pravnih, nepremičninskih in drugih področij, ki zadevajo poslovanje podjetja. Naša odlika je, da imamo izkušnje z vodenjem podjetij iz zasebnega sektorja, zato so naše rešitve praktične, uporabne in učinkovite.

V naših razvojnih usmeritvah bomo v prihodnosti dejavnost razširili na področje kemijsko tehnoloških rešitev in raziskav ter razvoja na področju biotehnologij.

DOB INŽENIRING vodita zakonca Renata in Branko DOBERŠEK iz Pragerskega.

RENATA DOBERŠEK je mag.ekonomije in poslovnih ved, z večletnimi izkušnjami iz področja organiziranja in vodenja finančnih in računovodskih funkcij podjetij. V podjetju je zadolžena za področje RAČUNOVODSKEGA SERVISA in POSLOVNIH STORITEV.
M: +386 31 634 537, E: renata.dobersek@dob.si

BRANKO DOBERŠEK je univ.dipl.inž.elektrotehnike, od leta 2004 se ukvarja s področjem projektiranja in svetovanja cestne razsvetljave in sorodnih področij elektrifikacije od 1kV do 20kV. Ima potrdilo inženirske zbornice za izvajanje projektiranja, nadzora, vodenje izgradnje ter recenzijo projektov za vse vrste električnih instalacij.
M: +386 51 640 520, E: branko.dobersek@dob.si

Podjetje je fleksibilno, prilagodimo se različnim poslovnim modelom sodelovanja z naročniki. Pri delu smo strokovni, natančni in ne dopuščamo odstopanja od strokovnih standardov za izvajanje naših storitev. Svoje delo cenimo, ker zagotavljamo kvaliteto in zanesljivost izvedbe naših storitev.